WARNING! THIS WEBSITE REQUIRES JAVASCRIPT TO BE VIEWED PROPERLY!
Nederlands vlag Engels vlag Duits vlag Russisch vlag

Welkom

Welkom bij Pacific Shipyards!

De oorsprong van Pacific Shipyards ligt in 1994. De werf is opgericht door Bas van Pelt, die nog steeds directeur / eigenaar van de werf is. De werf heeft naam gemaakt als bouwer van "pocket-sized" superjachten. De werf heeft veel expertise in eigen huis en zowel de cascobouw als de afbouw wordt door de werf zelf gedaan. Ook het design en de engineering van alle Pacific jachten is afkomstig van de werf zelf.

De jachten van de werf onderscheiden zich door een bijzondere "look and feel". Harmonieuze vormgeving en innovatieve indelingen maken elke Pacific tot een bijzonder jacht. Pacific Shipyards bouwt haar jachten met veel ervaring, know-how en gedrevenheid.

Pacific werkt uitsluitend met de beste materialen en componenten. Nagenoeg alle disciplines heeft de werf in eigen huis en hierdoor ontstaat een constant hoge bouwkwaliteit. Een kwaliteit die zich vertaald in een waardevast bezit en veel plezierige tijd op het water. Hierbij maakt het geen verschil of u met uw Pacific Nederland verkiest als vaarwater of uw Pacific afmeert in een haven aan de Middellandse Zee. De sublieme vaareigenschappen, het grote comfort en het schitterde design zorgen ervoor dat u zich bijzonder prettig voelt aan boord van elke Pacific.

Elk schip van Pacific Shipyard is uniek. Al onze schepen zijn custom build. Graag bespreken we uw persoonlijke voorkeuren voor wat betreft de indeling, het design maar ook de stoffering en de afwerking. U bepaalt wat voor u het meest prettige interieur is. Natuurlijk kunnen we u daarin prima adviseren.
Brochure Pacific Shipyards